Mer enn standard – Våre tjenester

Andakt Forlag er ditt forlag – effektivt, internasjonalt og advansert.

Profesjonell utforming av bokomslag, trykk av høy kvalitet

Vi tilbyr deg en profesjonell og markedsrettet utforming av bokomslag og tar gjerne imot dine forslag. Du kan velge fritt ditt individuelle bilde på bokomslag fra en omfattende bildedatabase og bestemme deg selv hvilke forfatterbilde vil bli satt på bokomslaget.

Trykkene utmerker seg gjennom høy kvalitet på behandlingen. Alle planløsninger på bokomslag blir justert til sjanger og fagspesifikk av kvalifiserte grafiske designere som er en garanti for deres estetisk og advansert design.

ISBN

Våre bøker får et ISBN og kan dermed bli identifisert og bestilles gjennom bokhandlere i hele verden.

Markedsføring i hele verden

Dra nytte av utmerket utviklede distribusjonskanaler og nye strategier til markedsføring av et forlag som virker internasjonalt.

Personlig Forfatter Support

Under hele publiseringsprosessen er tilgjengelig en personlig kontaktperson til din disposisjon. Vårt ambisiøse team vil tilby hjelp og tilbakemeldinger for alle dine bokprosjekter. Enten det handler om kontekstuelle eller tekniske spørsmål er vi ivrige å gi deg en rask og kompetent støtte.

Rettferdig Overskuddsdeling

Våre forfattere får 12% royalty for hver solgte bok.

Ingen avgift reduksjon

Vi tilbyr 12% royalty for hvert solgte eksemplar, uansett sjanger eller størrelsen på boken. Det å skrive et manuskript av høy kvalitet krever alltid et nøye arbeid. Vi har oppfatning at hensiktsmessige avgifter skal betales for alle slags bøker.

Maksimal sikkerhet

Vårt forlag har gjennom erfaring og størrelse den beste kompetansen når det gjelder publisering og markedsføring av Print-to-order bøker. Med profesjonell og gratis støtte av vårt forlag kan du trygt bli med et konkurransedyktig bokmarkedet – risikofritt og med tillit..

Gratis kopi og forfatterrabatt

Som forfatter er du berettighet for en gratis elektronisk kopi av boken. Trykte eksemplarer er tilgjengelige for en unik og attraktiv rabatt. Det er selvsagt ikke forpliktet hos oss å kjøpe et minimumsantall av forfattereksemplarer.

Anmeldelseseksemplarer

På forespørsel sender vi til journalister anmeldelseseksemplarer (som e-bøker) gratis.

Langsiktig datalagring og Print-To-Order teknologi

Våre bøker blir lagret permanent i en database og kan skrives ut og sendes til enhver tid. Print-On-Demand er en høy kvalitet, nyskapende og miljøvennlig produksjonsmetode. Det ungås både over- og underproduksjon med Print-To-Order teknologi. Dette gjør mulig gratis publisering for hver forfatter. På denne måten får nisje emner og manuskripter av ukjente forfattere en sjanse til å konkurere på bokmarkedet. Vi tilbyr langsiktig datalagring, gratis selvfølgelig.